Kom først. Betal senere.

Vi samarbejder med Klarna for at kunne tilbyde dig nye måder at betale på ved kassen.

Køb nemmere.

Køb det du elsker med Klarna. Det er præcis sådan shopping skal være – nemt, sikkert og sjovt.

Dele

Betal lidt nu og da. Ved at dele din betaling op, kan du købe nu og sprede dine omkostninger i op til 36 måneder. Altid i fuld kontrol i Klarna-appen .  

Betal senere

Betal inden for 30 dage. Få din ordre og betal kun for det, du vælger at beholde. Ingen renter eller gebyrer, når du betaler til tiden.

Shop på dine præmisser.

Tilføj varer til din indkøbskurv og fortsæt til kassen.
Vælg Klarna ved kassen for at betale som du ønsker for dit køb.

Administrer dine ordrer og betalinger i Klarna-appen.

Shop uden besværet.

Få den shoppingoplevelse, du fortjener, i den nye Klarna-app . Med personlig inspiration, eksklusive tilbud og frihed til at betale som du ønsker. Har du brug for hjælp, er Klarnas kundeservice tilgængelig 24/7 via chat direkte i appen. Sikkert og sikkert Klarna bruger en bred vifte af forebyggende og overvågningssystemer og processer til at beskytte dine oplysninger og forhindre forskellige former for svindelforsøg. FAQ Kan du ikke se dit spørgsmål her? Tjek hele Klarnas FAQ-side . Du kan til enhver tid kontakte Klarna på https://www.klarna.com/se/kundservice/ eller ved at downloade Klarna-appen .              

 

Hvad sker der med fakturaen, hvis jeg vil returnere min ordre?

Følg venligst butikkens returpolitik og instruktioner om, hvordan du returnerer varen. Når butikken har registreret din returnering, vil en opdateret faktura blive sendt til dig, og eventuel refusion igangsættes. Log ind på Klarna-appen og klik på "Rapportér retur", hvis din forfaldsdato nærmer sig. Så bliver din faktura automatisk sat på pause, så du ikke skal betale mens returneringen foretages.

Jeg har modtaget en faktura, men har endnu ikke modtaget mine varer. Hvordan foretager jeg betalingen?

Du skal selvfølgelig ikke betale, før du har modtaget det, du har bestilt. Hvis din ordre ikke er leveret, når fakturaens forfaldsdato nærmer sig, anbefaler vi, at du kontakter butikken. Sæt din faktura på pause ved at logge ind på din Klarna-app og klikke på "Problem? Vi hjælper dig!" så du kan betale, når du modtager ordren.

Der er fejl på produktet. Skal jeg stadig betale fakturaen?

Du skal selvfølgelig ikke betale for noget, der er gået i stykker eller ikke fungerer, som det skal. Kontakt butikken og følg deres instruktioner om, hvordan du reklamerer for produktet. Sæt din faktura på pause ved at logge ind på din Klarna-app og klikke på "Problem? Vi hjælper dig!" så du kan betale, når din klage er løst.

Fakturaen er forkert. Hvad skal jeg gøre?

Hvis din faktura ikke stemmer overens med dine ordreoplysninger, bør du altid vente med at foretage en betaling. Vi beder dig venligst kontakte butikken direkte for at rette fakturaen. Sæt din faktura på pause ved at logge ind på din Klarna-app og klikke på "Problem? Vi hjælper dig!" så du kan betale, når fakturaen er opdateret.