Standard industrielle firewalls

Hyggestils servere er beskyttet af sikre firewalls - kommunikationsstyringscomputere, der er specielt designet til at holde information sikker og utilgængelig for andre internetbrugere. Du er helt sikker, når du handler hos Hyggestil , fordi:

  1. Vi arbejder på at beskytte sikkerheden af ​​dine oplysninger under transport ved hjælp af Secure Sockets Layer (SSL) software, som krypterer de oplysninger, du indtaster.
  2. Vi afslører kun de sidste fire cifre i dit kreditkortnummer, når du bekræfter en ordre. Vi sender naturligvis det fulde kreditkortnummer til det relevante kreditkortselskab under ordrebehandlingen.
  3. Det er vigtigt at beskytte dig mod uautoriseret adgang til din adgangskode og computer. Sørg for at logge ud, når du er færdig med en delt computer.

Garanteret garanti for Hyggestil online butik - beskyttelse mod kreditkortsvindel:

Shopping i Hyggestil er sikkert. Ethvert kreditkortkøb er dækket af vores sikkerhedsgaranti:

Opbevar sikkert og sikkert:

Hyggestil er stolt af en sikker og sikker online shoppingoplevelse:

Vi forstår, at sikkerheden af ​​dine personlige oplysninger er ekstremt vigtig for dig. Vi bruger en lang række elektroniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger og enheder til at beskytte dine personlige oplysninger og kreditkortoplysninger mod uautoriseret adgang.

Transportforsikring dækker:

Da vi er en kundecentreret virksomhed, garanterer vi ikke kun din betaling, men forsikrer også vores kunder. Denne forsikringsplan er leveret af Hyggestil og det globale forsikringsselskab PICC, enhver mistet levering eller transportskade, du får fuld beskyttelse. Så uanset problemer hos Hyggestil , er dine penge sikret.